Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Een Kersversje doet wonderen

De een gaat puzzelen, de ander maakt wekelijks een bananenbrood of speelt iedere avond rummikub. Iedereen is op zoek naar dingen die nog wél kunnen. Iets nieuws leren is een ontzettend goede manier om de verveling tegen te gaan. Zo ben ik begonnen met het schrijven van versjes.

Het is een leuke hobby en een nog fijnere uitlaatklep, zeker als je je even iets minder fijn voelt. Ik vind het leuk om met woorden te spelen, verhalen te schrijven en om van iets negatiefs iets positiefs te maken. Dat kan ik allemaal kwijt in de versjes. Vaak geef ik daarin een soort advies aan mezelf. Omdat vrienden aangaven zich te herkennen in mijn tekstjes, ben ik deze gaan posten op Facebook- en Instagram. Want zeg nou zelf: het is fijn om te weten dat je niet de enige bent met een bepaald gevoel, toch? Gedeelde smart is immers halve smart. En daarom ga ik ook af en toe mijn versjes op Goednieuws.nl delen.

Meer versjes van Cherie vind je @kersversje op Facebook en Instagram. Heb jij nou ook een nieuwe hobby gevonden die je wil delen? Laat het ons weten via redactie@goednieuws.nl.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top