Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Dit zijn de leukste films en series van 2021

Ook in 2021 zitten we vaker thuis. Saai? Niet met deze aanraders! Met deze feelgood films en series kom jij die coronadip fluitend door. Dus installeer jezelf op de bank, pak de popcorn en start Netflix op: dit voorjaar gaan we bingewatchen. 

The Secret: Dare to Dream

Psst, ken jij The Secret al? Grote kans van wel, want het gelijknamige boek en al zijn wijsheden zijn een enorm succes: met talloze verkochte exemplaren, tig workshops en seminars en maar liefst 2 eraan gewijde shows van Oprah Winfrey, is The Secret geen mysterie meer. En dat is maar goed ook, want dit niet zo heel geheime geheim kan jouw leven een stuk mooier maken! Benieuwd hoe je dit geheim ontrafelt? Kijk dan snel The Secret: Dare to Dream op Netflix. Daar wordt het aan de hand van een emotioneel verhaal prachtig uitgelegd. 

Kristina Flour, Unsplash

ANNE+

De lesbische twintiger Anne gaat op zichzelf wonen in Amsterdam en stuit daar op de uitdagingen van het volwassen leven. Vrienden, werk en relaties balanceren gaat niet altijd even soepel, en exen maken het leven er ook niet makkelijker op. Maar weer of geen weer, regen of zonneschijn, de enthousiaste Anne en haar vrienden slaan zich overal doorheen. En juist dat enthousiasme werkt heerlijk aanstekelijk. Voor deze vrolijke serie van Hollandse bodem luidt het oordeel dan ook: bingen maar! Je vindt ANNE+ op Netflix.

Fun facts: ANNE+ heeft al 2 geweldige seizoenen, maar krijgt later 2021 ook een eigen film die de draad oppakt waar seizoen 2 is geëindigd. Tevens introduceert ANNE+ het eerste non-binaire karakter in film en draagt daarmee bij aan een inclusievere samenleving. Allemaal goed nieuws dus!

Yes Day

In deze Netflix Original besluiten een vader en moeder die meestal “nee” zeggen om één hele dag eens overal “ja” op te zeggen. Ook tegen hun kinderen. Voor wie de bui al voelt hangen: ja, dat wordt dus net zo grappig en hysterisch als het klinkt. Een gezellige comedy voor het hele gezin.

New Amsterdam

Liefhebbers van ziekenhuisseries opgelet: New Amsterdam gaat je hart veroveren. Een lekker lang seizoen vol drama, ontroerende verhalen en ontluikende liefdes: een heerlijke feelgood serie waar je ook nog een vleugje medische kennis van opsnuift. New Amsterdam vindt je op Netflix. 

Foto: Adhy Savala, Unsplash

Titelfoto: John Tuesday, Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top