Goed Nieuws op Social Meda

Leef

De triatleet, een bijzondere soort

Dat triatleten mensen met uitzonderlijke talenten zijn wisten we al. Ze beheersen maar liefst drie sporten, beschikken over een onwrikbaar doorzettingsvermogen en zijn zonder uitzondering woest aantrekkelijk. Nu bewijst een Spaanse triatleet dat ze ook nog eens extreem sportief en solidair zijn.

Verkeerde afslag

De Spanjaard Diego Méntrida en de Brit James Teagle zijn verwikkeld in een titanenstrijd om de bronzen medaille tijdens de Santander Triathlon in Spanje. Vlak voor de finish ligt James een neuslengte voor. In het heetst van de strijd neemt de Brit de verkeerde afslag en ziet zo zijn kans op de bronzen medaille verkeken. Hij rekent echter niet op Diego. Diego wacht namelijk keurig op de Brit en laat hem als eerste over de finish gaan.

Spaanse gentleman

Diego realiseert zich in een split second dat de Brit een vergissing begaat. Als een Spaanse gentleman wacht hij netjes op de Brit, terwijl het brons voor het oprapen ligt. Diego verdient niks dan lof voor zijn sportieve actie.

Nadien vertelt Diego dat hij zo is opgevoed door zowel zijn ouders als zijn sportclub. Sportiviteit is een groot goed.

Eerbetoon

Uiteindelijk heeft de organisatie Diego een eervolle derde plaats toegekend als eerbetoon aan zijn sportiviteit. Hoe een kleine daad je tot een grote held maakt.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top