Goed Nieuws op Social Meda

Goednieuws.nl

Foto

Deze kunstenaar maakt onze hoofdstad nog wat mooier

Kunst is cool. Zeker de straatkunst van Streetart Frankey. Lees je het Parool of ben je regelmatig in Amsterdam te vinden, dan ken je het werk van Frankey misschien wel.

Frankey fietst door de stad en doet zo de meest toffe ideeën op voor zijn straatkunst. Met succes. Elk week prijkt er weer een te gek stukje street art op zijn Intagram. Zijn creativiteit kent geen grenzen! Wij zijn al een tijdje fan. Daarom deelt Goednieuws.nl voortaan iedere week de coole kunst van Frankey. Omdat het de eerste keer is hebben we nog wat eerdere pareltjes toegevoegd. Enjoy!

Mushroom
Manneken Drinkwater
BB King
Eberhard Van Der Laan
Frankey Himself
6+

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!
Continue Reading
Jeroen Wiercx

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze toffe website. Met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal. Ik ben daarom ook apetrots dat Goednieuws.nl het levenslicht ziet. Met een clubje inspirerende mensen is dit allemaal mogelijk gemaakt. En ons clubje is alleen maar groeiende. Meer goed nieuws is onderweg! Ik heb een schat van een vriendin en een superheld van een zoontje. Samen brengen wij de tijd door in het Amsterdamse of elders in de wereld in onze camper. Ik houd van lekker eten, een drankje op z'n tijd en ben op mijn best als ik mooie avonturen beleef met vrienden en familie. In mijn vrije tijd tokkel ik wat op mijn gitaar, mag ik soms een kite oplaten en draaf ik door het Vondelpark om mijn goddelijke lijf te behouden (yep, Boeddha is ook een God).

Nog meer Foto

To Top