Goed Nieuws op Social Meda

Foto

Nederland op zijn mooist

Ik laat je zien dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur. Wekelijks ga ik op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. Voortaan deel ik de prachtige resultaten van mijn ontdekkingstocht met jullie. 

Milieuvriendelijke koeien

Misschien ben je ze al eens tegengekomen in de wei. Naast de traditionele Blaarkop, Holstein en Lakenvelder, zie je steeds vaker de Jersey koe; een mooie bruine koe, met grote, even bruine ogen. Ik had er nog nooit van gehoord. Deze Jersey koeien hebben het predicaat milieuvriendelijk te zijn. Ze stoten voor de productie van 100 kilo kaas 20 procent minder stikstof uit dan de traditionele Nederlandse Holstein koe. Meer weten over deze fotogenieke beesten? Kijk dan eens op deze site.


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Foto

To Top