Goed Nieuws op Social Meda

Foto

Nederland op zijn mooist

Dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur bewijst Robert Stienstra. Wekelijks gaat Robert op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. En deze kunst verstaat Robert gelukkig als geen ander. Vanaf deze week deelt Robert de prachtige resultaten van zijn ontdekkingstocht met ons. 

Amsterdamse Waterleiding Duinen

Midden in in de Randstad ligt een natuurgebied waar je de stilte letterlijk kunt horen; de Amsterdamse Waterleiding Duinen. In de volksmond AWD genoemd. Hier wandel je langs water dat je twee maanden later in Amsterdam uit de kraan drinkt. Het is altijd al een populaire plek voor wandelaars en fotografen, maar afgelopen maanden wordt dit gebied overspoeld met wandelaars. Logisch, want met de huidige lockdown trekt iedereen erop uit. Wil je dus genieten van absolute rust en prachtige vergezichten dan zal je er vroeg bij moeten zijn. Deze foto maakte ik om 8 uur ’s ochtends.


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Foto

To Top