Goed Nieuws op Social Meda

Over Goednieuws

Eén jaar Goednieuws.nl

Precies één jaar geleden ging Goednieuws.nl live! Het begin van iets moois. Vandaag voorzien wij jullie dus al een heel jaar van goed nieuws. Dat vinden wij een enorme mijlpaal. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar op Goednieuws.nl kun je altijd terecht voor een opbeurend verhaal, een positief bericht of een heerlijk recept. Even wat feitjes op een rij en natuurlijk een korte terugblik.

Ruim 100.000 bezoekers

Het afgelopen jaar hebben ruim 100.000 unieke bezoekers de website bezocht. Meer dan 100.000! Dat is ongeveer net zoveel als steden als Alkmaar, Maastricht of Leiden aan inwoners hebben. Het aantal bezoekjes op Goednieuws.nl was zelfs ruim twee keer zo groot. Aantallen die ons doen duizelen en die wij nooit hadden verwacht. En een groot aantal van al die bezoekers komt ook nog eens regelmatig terug. Dat vinden wij dan weer logisch.

Goed nieuws berichten

Met een dikke 700 berichten hebben wij het afgelopen jaar een hoop goed nieuws voor jullie op een rijtje gezet. Dat klinkt veel, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Er is nog veel meer goed nieuws! Echt waar. Gelukkig melden zich bijna maandelijks nieuwe gastredacteuren aan om al die mooie berichten op Goednieuws.nl met jullie te delen. Want goed nieuws werkt nou eenmaal aanstekelijk. Dit jaar hopen we minstens 1000 berichten te plaatsen. Help je ons mee? Meld je dan meteen aan.

Bericht van het jaar

Het mooiste bericht van het jaar? Dat is lastig kiezen. Wij zijn wekelijks blij, verrast of raken ontroerd door de berichten op Goednieuws.nl. Neem vandaag bijvoorbeeld het bericht over Toon uit Santpoort. Een prachtig voorbeeld van goed nieuws. Een hele gemeenschap die zich verenigt om iemand te helpen. Of onze tips om coronaproof te daten. Nog steeds een van de meest gelezen berichten. Onze auteurs denken altijd met je mee. Ook als je je helemaal te pletter verveelt en op zoek bent naar een nieuwe hobby: DIY Dinsdag. En voor wat luchtigheid kan je eveneens bij ons terecht. Herinneren jullie je nog het jonge rammetje dat een halve schaapskudde bevruchtte? Dan hebben het nog niet eens gehad over onze vaste columnisten Bas en Eefke. Goed nieuws in overvloed!

Trots

Eén jaar Goednieuws.nl maakt ons heel erg trots, maar bovenal heel erg blij én energiek. Wij zijn van plan om jullie de komende tijd te blijven voorzien van nog meer goed nieuws. Als jullie al dat goede nieuws dan ook blijven lezen, dan zijn wij tevreden. En vind je het nou leuk om financieel een steentje bij te dragen, dan kan dat via onderstaande knop. Bedankt allemaal!

Titelfoto: Jorge Ibanez – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Over Goednieuws

To Top