Goed Nieuws op Social Meda

Over Goednieuws

Help goed nieuws de winter door

Geen nieuws is goed nieuws, maar goed nieuws is nog beter nieuws! Het is alweer bijna een half jaar geleden dat Goednieuws.nl het levenslicht zag. Juist toen de behoefte aan goed nieuws groter was dan ooit, waren wij er. En wij zijn van plan om nog lang te blijven. 

Al dat goede nieuws werkt aanstekelijk, want steeds meer mensen weten Goednieuws.nl te vinden. Van 500 in de eerste week van mei naar 5000 unieke bezoekers per week in de eerste week van november. Het voelt fantastisch om dat te hebben bereikt.  

Start spreadin’ the (good) news” (Frank Sinatra, New York, New York)

Crowdfunding

Wij willen natuurlijk inspirerende en serotonine-verhogende content blijven maken. Het is aangetoond dat het lezen van goed nieuws zorgt voor minder spanning, mentale weerbaarheid en een positieve levensvisie. Daar kan iedereen momenteel wel wat van gebruiken. Maar Goednieuws.nl maken kost geld, en onze eigen zakken raken helaas leeg.

Daarom zijn wij een crowdfunding gestart om te zorgen dat wij de komende winterperiode en in elk geval tot aan de zomer goed nieuws kunnen blijven maken. Juist in deze donkere periode is goed nieuws onmisbaar.

Met jouw bijdrage kunnen we goed nieuws blijven verspreiden. Samen laten we zien dat onze wereld een waanzinnige plek is, en lichten we bijzondere mensen en projecten uit die hoop en kleur aan het leven geven. En geloof ons, dat werkt aanstekelijk! Help je mee? Klik dan onderaan dit bericht op de doneerknop. Het voltallige team van Goednieuws.nl staat te popelen om nog meer mooie content te maken.

Dit wil Goednieuws.nl ophalen

Wij hopen met deze crowdfunding campagne 12.500 euro op te halen, zodat wij in elk geval tot de zomer van 2021 door kunnen met het schrijven van nog meer goed nieuws, bijzondere verhalen en mooie interviews. Omdat wij vinden dat iedereen een wekelijkse portie hoop en inspiratie verdient. Iedere ontvangen euro gaat naar het betalen van onze contentmakers. Op de website kan je precies zien hoeveel geld is opgehaald. Op 30 november 2020 gaan wij kijken of het gelukt is.

Voor wat, hoort wat

Als bedankje voor je bijdrage geven wij, naast onze website vol goed nieuws, ook graag wat terug. Als je je naam en emailadres achterlaat bij het doneren maak je kans op entreebewijzen voor Hotel & Welness Zuiver in Amsterdam, kaartjes voor Dierenrijk, een Kerstpakket van Studio Krul, een heuse KiKabeer, T-shirts van CINNIG en bioscoopbonnen. Ook verloten wij aan drie donateurs het recht om hun positieve verhaal te laten verslaan op Goednieuws.nl. Op 30 november maken wij op de website (anoniem) bekend wie in de prijzen zijn gevallen.

Doe ons een groot plezier en deel dit bericht met iedereen.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Het team van Goednieuws.nl

P.s. Wil je Goednieuws.nl met je bedrijf ondersteunen, stuur ons dan een bericht via adverteren@goednieuws.nl?

Foto door Jon Tyson – Unsplash

Titelfoto: Austin Kirk – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Over Goednieuws

To Top