Goed Nieuws op Social Meda
Foto: Ruimtevaartnieuws

Lach

Goednieuws.nl lanceert nieuwe website

Goednieuws.nl. Iedere dag weer. Zeg het voort!

Live!

Tromgeroffel, hef je glas champagne, want eindelijk is Goednieuws.nl live! Hier zijn wij super blij mee en ook best een beetje trots op. We hebben achter de schermen hard gewerkt om alles rond te krijgen voordat Goednieuws.nl het daglicht zag, maar het is ons gelukt. En juist nu de behoefte aan goed nieuws groter is dan ooit, zijn we er!

Foto: unsplash

Hoezo dan?

Jullie zijn natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar wat Goednieuws.nl precies is. Nou, dit: met Goednieuws.nl willen wij jullie via nieuws, verhalen, interviews en tips inspireren met een dagelijkse shot energie positiviteit. De wereld staat bol van goed nieuws en positieve verhalen. Die lees je vanaf nu hier. Iedere dag weer. Alleen. Maar. Goed. Nieuws!

Dagelijkse shot energie

Wij staan te popelen om leuke en positieve berichten voor jullie te schrijven, te verzamelen en hier op deze site te plaatsen. Natuurlijk, er gebeuren ook nare dingen in de wereld, daar sluiten we onze ogen niet voor. Maar op Goednieuws.nl gunnen we je een adempauze, een lach en zoals beloofd je dagelijkse shot energie.

Goednieuws.nl. Iedere dag weer. Zeg het voort!

We?

Check hier wie ‘we’ zijn.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top