Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Dit is de nieuwste fitnesstrend van 2021

Deze nieuwe fitnesstrend houdt zelfs de grootste bankzitters in haar greep. Heb je je wel eens afgevraagd of je liefde voor bier kan worden gecombineerd met fitness? Dan hebben wij het ultieme tijdverdrijf voor jou: bieryoga! Te mooi om waar te zijn? Bier drinken in een legging voelde nog nooit zo goed.

Weg met de keuzestress

Een drankje doen met vrienden, of werken aan je strandlijf voor die aanstaande zwoele zomer? Doodsbang dat je weer een mooie avond moet missen, sluit je toch aan. De dag erna sporten kun je wel vergeten. Nou ja, hooguit een sprintje naar de wc omdat het laatste glaasje er toch net één te veel was. Het alternatief is even onaantrekkelijk: op maandag de prachtigste avonturen van je vrienden aanhoren, terwijl jij in je eentje zo nodig moest sporten. Aan dit afschuwelijke dilemma komt nu een einde. Een aantal briljante geesten heeft twee schijnbaar uiteenlopende concepten laten versmelten: bier en yoga. Ja, je leest het goed.

Droomhuwelijk

Bieryoga bestaat al een tijdje, maar maakt de laatste tijd een stormachtige groei door. Bieryoga is in feite een droomhuwelijk van twee liefdes die pas sinds kort van elkaars bestaan weten. En laten we eerlijk wezen, beide zijn gestoeld op eeuwenoude therapieën voor lichaam, geest en ziel. Het plezier van bier drinken en mindfulness van yoga vullen elkaar aan en zorgen voor een stimulerende ervaring. Daarbij komt een biertje de elasticiteit van de deelnemers alleen maar ten goede. Wij zijn om!

Gebrouwen door Vrouwen

Nu vraag je je natuurlijk af waar je terecht kan om deze nieuwste trend te omarmen. Niets weerhoudt je ervan om een biertje uit de koelkast te grijpen, je legging aan te trekken en in de lotushouding een biertje of wat naar binnen te werken. Maar wil je nou echt een goede start, zoek dan een deskundige bieryoga-trainer op. Bij Gebrouwen door Vrouwen ben je dan aan het juiste adres. Zij bieden zelfs online trainingen aan. Leuk met een groep vrienden of voor een vrijgezellenfeestje. En uiteraard voor de serieuze sporter wiens lichaam een tempel is.

Met deze wervende tekst gaat zelfs de grootste stijve hark overstag: “Tijdens bieryoga kun je je spieren én je lever opwarmen met een professionele Bier Yoga Class. We doen oefeningen zoals ‘Downward Dancing Dog‘ en ‘Blik Openers’. Je krijgt een koud biertje aan het begin van de les, en aan het einde van de les is het biertje op en voel je je flexibel, relaxed en herboren. Namasté!” Leuk feitje: de twee zussen die Gebrouwen door Vrouwen hebben opgericht brouwen hun eigen bier. En dat bier is gewoon online te bestellen. Proost!

Titelfoto: Gebrouwen door Vrouwen

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top