Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Zomerse films en series voor het ultieme vakantiegevoel

Entertainment, onze beste vriend in voor- en tegenspoed. In ongure wintermaanden en zinderende zomerhitte. En of je nou thuis op de bank ligt of op je handdoekje in Costa del Sol, met deze zomerse films en series krijg je geheid een vakantiegevoel. Vind jouw perfecte serie, en binge erop los!

Outer Banks

Deze zonnige serie over schatzoekende tieners speelt zich zoals de titel al doet vermoeden af in de Outer Banks, een natuurgebied in North Carolina dat bestaat uit barrière-eilanden. In de Outer Banks barst het van de prachtige stranden, duinen, getijdenpoelen, wildreservaten, historische dorpjes en vuurtorens. Alleen al voor de prachtige beelden van dit tropisch ogende paradijs is het kijken van Outer Banks de moeite waard. Tel daar dan ook nog de verhaallijn en knappe acteurs bij op en je hebt een recept voor zomers kijkplezier. Nog niet overtuigd? Op internet gaan mensen los over de outfits van de personages in Outer Banks en spreekt men van dé zomer-look van 2020. Mis dat niet! Je vindt Outer Banks op Netflix.

Foto: unsplash

Chasing Mavericks

Chasing Mavericks vertelt het levensverhaal van surflegende Jay Moriarity, die als jongste surfer ooit de huizenhoge en dodelijke Mavericks golven in Californië bedwong. Zijn verhaal wordt op emotionele wijze vormgegeven in deze meeslepende film, die uiteraard bomvol zit met indrukwekkende beelden, nuttige surf-tips en inspirerende levenslessen. Chasing Mavericks kijk je op Videoland. 

Foto: unsplash

Below Deck

Fans van foute reality-tv opgelet: deze zomer kun je een nieuwe guilty pleasure aan je lijst toevoegen. In Below Deck volg je de jonge bemanning van een luxejacht terwijl zij omgaan met ontluikende romances, veeleisende gasten en zeeën van drama. Dit is typisch zo’n serie waarvan als iemand je ernaar vraagt je hoofdschuddend antwoordt dat je niet naar dat soort onzin kijkt, om zodra diegene zijn hielen heeft gelicht snel weer door te gaan met seizoen 4. En dat is helemaal oké. De eerste 2 seizoenen van Below Deck staan op Netflix, maar wie geen genoeg kan krijgen kan alle 7 seizoenen vinden op Hayu.

Foto: unsplash

Sweet Magnolias

Sweet Magnolias is een mierzoete serie die zich afspeelt in een idyllisch stadje in South Carolina en volgt de levens van 3 hartsvriendinnen en hun kinderen, vrienden en familie. Soms een beetje zoetsappig, maar van al die pittoreske beelden en zuidelijke accenten krijgen we toch de zomer in ons bol. Sweet Magnolias is een hit op Netflix.

Kijk je ogen uit

Kortom, is er meer dan genoeg om je ogen uitkijken deze zomer. Veel kijkplezier gewenst! Op zoek naar nog meer aanraders? Kijk dan ook even hier.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top