Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Zo toetert Jeffrey een lach op je gezicht

De agenda van de 19-jarige trompettist en dj Jeffrey Parmentier uit Hillegom werd door de lockdown in maart 2020 ineens behoorlijk leeg. Natuurlijk vond hij dat jammer, maar hij dacht meer aan de mensen die hierdoor echt zwaar getroffen werden. Zijn doel was dan ook om op de gezichten van díe mensen weer een lach te toveren.

Van lege agenda naar ‘lekker bezig’

Ik vond het verschrikkelijk dat sommige mensen alleen binnen zaten’, vertelt Jeffrey. ‘Daarom heb ik mijn trompet gepakt en ben ik voor de deur van verzorgings- en bejaardentehuizen gaan spelen’. Met zijn prachtige toeterspel heeft Jeffrey al ontzettend veel mensen blij gemaakt. Na zijn eerste optreden voor de deur van een verpleeghuis in zijn woonplaats Hillegom, kreeg Jeffrey veel verzoekjes van mensen om ook bij hen voor de deur te komen spelen. Die lege agenda van Jeffrey was dan ook snel verleden tijd.

En… door!

Nadat de mensen in verzorgings- en bejaardentehuizen weer wat bezoek mochten ontvangen, heeft Jeffrey in juni 2020 een volgend goed doel gekozen om trompet voor te spelen: het Prinses Máxima Centrum (kinderoncologie). Om daar wat geld voor in te zamelen heeft Jeffrey op diverse terrassen in Amsterdam getoeterd. ‘Mensen waren erg enthousiast en ik heb een heel mooi bedrag kunnen doneren aan het Prinses Máxima Centrum’.

U vraagt, hij toetert

Jeffrey realiseert zich dat niet alleen ouderen in deze tijd wel een ‘optoetertje’ kunnen gebruiken. Daarom speelt hij ook verzoeknummers die je kan aanvragen op zijn Instagram. ‘Ik krijg soms meerdere verzoekjes per dag, soms met de gekste nummers. De leukste kies ik uit en die speel ik vervolgens ergens buiten. Daar maak ik een filmpje van en die post ik op Instagram’.

Foto: Joost Langendijk

Groupie gespot!

Aan het aantal volgers op zijn Instagram te zien begint zijn status van BH’er (bekende Hillegommer) te veranderen in BN’er. Deze bijzondere duizendpoot is er eentje om in de gaten te houden! Niet alleen als nicht van Jeffrey, maar ook als groot fan, ben ik ontzettend trots op hem! Ik ben dan ook superblij dat ik jaren geleden al zijn eerste handtekening heb gescoord. ?

Tip: staan jouw mondhoeken even naar beneden? Bekijk de filmpjes op Jeffrey zijn Instagram (d.jefff) en ze gaan gegarandeerd weer de goede kant op staan!

Titelfoto: HaCofotografie

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top