Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Zo krijg je David Hasselhoff over de vloer

Altijd al een groot fan geweest van Michael Knight? Of misschien had je wel meer op met Mitch Buchannon. Dat rode zwembroekje was immers niet te versmaden. Hasselhoff is dan wel een paar jaartjes ouder, maar een meet & greet ligt binnen handbereik. Moet je alleen even de knip trekken.

Kitt

Hasselhoff (68) veilt namelijk bijna alle attributen uit zijn rijke film- en televisiecarrière, waaronder ook Kitt, de pratende en zelfrijdende auto uit de bekende tv-serie Knight Rider. En als jij Kitt aanschaft, komt Hasselhoff de auto persoonlijk langs brengen!

Buidel

Om Hasselhoff over de vloer te krijgen moet je wel flink in de buidel tasten. Volgens Hasselhoff moet Kitt tussen de 175.000 en 300.000 dollar opbrengen. Wordt er tijdens de veiling 25 procent meer geboden dan de minimale vraagprijs, dan krijg je een bezoekje van David. Met nog 17 dagen te gaan is het hoogste bod al 375.000 dollar.

Zit je even wat krap bij kas, maar wil je toch graag oog in oog komen te staan met deze beroemdheid? Dan is de kartonnen versie van Mitch uit Baywatch misschien meer jouw ding. Voor slechts 375 dollar is ‘hij’ de jouwe. Ziet er ook een stuk beter uit dan Mitch anno 2021.

Titelfoto: Alina Fiene – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top