Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Verre vrienden of een goede buur?

Even een kattebelletje over het hebben van fantastische buren. We weten het eigenlijk al een tijd. Wat heb je in hemelsnaam aan verre vrienden in deze tijden? Goede buren heb je nodig! Links, rechts, boven, onder, overal buren. En ook nog eens goede. Zelfs die zeiksnor op de hoek blijkt een ontzettende leukerd.

Gedeelde smart zorgt hier in de straat juist voor gedeelde vreugde. En oké, we delen af en toe ook een biertje of een wijntje. De glasbak op de hoek rinkelt er lustig op los. Samen smaken de drankjes nou eenmaal des te lekkerder. Zelfs op 1,5 meter afstand.

Zojuist het sjoelen met de linkerbuurman afgebroken om dit kattebelletje te plaatsen. Sjoelen, dat deden mijn ouders vroeger ook altijd met de buren. Hopelijk hebben onze verre vrienden net zulke goede buren!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top