Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Maar je kinderen zijn je alles, je DNA en je zaad

Nou kennen jullie ons niet van de dagelijkse nieuwtjes over BN’ers. Daar zijn de Alberts en de Everts van deze wereld veel beter in. Maar soms komt er zo’n mooi pareltje voorbij, dat zelfs Goednieuws.nl het graag met jullie deelt. De persoon in kwestie: Wolter Kroes.

Carnavalskraker

Wolter deelt in de Beau Monde dat zijn kids voortaan Amsterdam niet meer in mogen. De reden? “Je kinderen zijn je alles, je DNA en je zaad, het zou vreselijk zijn als hen iets zou overkomen”, aldus Wolter Kroes. Je DNA én je zaad. Je zaad… Je merkt meteen dat Wolter een echte songwriter is. Quotes als deze verdienen een tegeltje, of beter nog, een carnavalskraker.

“Maar je kinderen zijn je alles, je DNA en je zaad, het zou vreselijk zijn als hen iets zou overkomen.” 

Mokerslag

De boodschap dat ze niet meer naar Amsterdam mogen kwam vast al behoorlijk hard aan bij de vleesgeworden zaadjes van Wolter. Dat ze er vervolgens fijntjes aan werden herinnerd uit het zaad van pa te bestaan, moet pas echt een mokerslag zijn geweest. Het begrip zaad krijgt vanaf nu ongetwijfeld een hele andere lading in de familie Kroes. Wij rollen ondertussen nog even verder lachend over de vloer.

Titelfoto: Deon Black – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top