Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Koninklijke Luchtvermaak Maatschappij

Het maken van een goeie grap kun je wel overlaten aan Kasper van Kooten. Met zijn laatste grap speelt hij feilloos in op de actualiteit. Of is hij bloedserieus? Lees gauw verder.

Kasper van Kooten

Kasper van Kooten (de cabaretier) kwam gisteren op LinkedIn met een briljant idee om alle entertainers weer een podium te geven. Beter zelfs; volle zalen gegarandeerd! Zijn idee is simpel. Laat op elke vlucht een comedian, zanger of acteur het welkomstwoord en de vlieginstructies doen in vorm van een korte topact. De naam bestaat zelfs al: inflight entertainment. Win-win. Volle zalen, dolle boel tijdens je vlucht en alles conform de regels.

Je moet er maar opkomen

Mogelijk was het stuk van Claudia de Breij in het NRC aanleiding voor zijn goede idee. Of was het Tim Akkerman die als ‘publiciteitsstunt’ aankondigde in een Boeing op te gaan treden? Hoe dan ook, de reacties op zijn bericht op LinkedIn zijn overwegend positief. Ongetwijfeld bedoeld als ludieke actie, maar gewoonweg te briljant om niet te uit te voeren.

Lachen, gieren, zonder brullende motor

Maken we hiermee vliegen niet ineens nodeloos populair en gooien we en passant al onze stikstof ambities lachend en gierend overboord? Ik heb een beter idee. Het gros van de vliegtuigen staat toch aan de grond, dus hang ze aan de stroom en laat die befaamde luchtfilters op volle toeren draaien. Komt geen kerosine aan te pas.

Iedereen blij

Hierbij een oproep aan KLM, Corendon, Transavia en alle andere vliegtuigmaatschappijen met vliegtuigen in Nederland. Geef alle noodlijdende theaters en concertzalen in Nederland een toestel in bruikleen. Voor je weet zijn die volle zalen een feit. Het cabinepersoneel zorgt voor de hapjes en de drankjes en na afloop kopen we ons suf in de See Buy Fly. Iedereen blij. Zelfs de mensen met vliegangst.

Foto by Manos Gkikas – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top