Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Heleen is nog steeds (proud to be) stout

Is het stout of fout? Of vooral een mooi moment om het sublieme, satirische lied van Dorine Wiersma nog eens te beluisteren?

Nieuwe borsten

Het was deze week in verschillende media te lezen: Heleen van Royen (nu 55) wil op haar zestigste wederom een fotoboek uitbrengen met naaktfoto’s van zichzelf. Tegen Veronica Magazine vertelt Heleen erg uit te kijken naar het nieuwe boek:

“Dat lijkt me geweldig. Ik heb nu ook nieuwe borsten natuurlijk, wat weer ander materiaal is om mee te werken, dus daar kan ik me echt op verheugen”.

Het is niet de eerste keer dat we Heleen in volle glorie hebben mogen aanschouwen. In 2014 verscheen ‘Selfmade’, een fotografisch zelfonderzoek van 160 pagina’s, waarin zij haar stemming en vooral ook haar lichaam en seksualiteit veelvuldig en sans gêne vastlegde. Maar niet iedereen kon deze schaamteloosheid appreciëren.

Ja, Heleen is stout (of fout?)

Of het plan van Heleen in de categorie goed nieuws valt, daarover zijn de meningen nogal verdeeld. Wij bij GOEDNIEUWS zijn zeker voor body positivity, maar vinden het vooral een mooie gelegenheid om deze gouwe ouwe – een subliem, satirisch lied – van cabaretière Dorine Wiersma nog eens te beluisteren:

Proud to be stout – Dorine Wiersma

Bron: NU.nl

Titelfoto door Charles Deluvio – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top