Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Geilheid en het RIVM

Gisteren leefde single Nederland op door de nieuwe instructie van het RIVM. Op de pagina met adviezen rondom seksualiteit had het RIVM het ineens over ‘seksbuddy’s’. Zelfs The Guardian had het erover. Het RIVM wist niet hoe snel het deze tekst moest nuanceren. Het eerste deel van het advies luidt nu: “Geen vaste partner? Maak goede afspraken en beperk het risico op het coronavirus”.

Een hitsige medewerker?

De fantasieën over stomende seks met Jan en alleman staken overal de kop op. Maar helaas. Wat bezielde het RIVM vraag je je af. Zou de betreffende medewerker met de lente in de bol single Nederland een verzetje hebben willen gunnen? Of was hij of zij zelf single en toe aan een vrijpartij waar de vonken vanaf vliegen? Werd het bredere belang gediend of was het gewoon geilheid? Ik gok het laatste.

Alle begrip

Ik begrijp de beste medewerker wel. Regels verzinnen die je eigen handel en wandel beperken doet niemand graag. Zeker niet als het the finer things in life betreft. Paar suggestieve woordjes in het advies rondom seksualiteit en het weekend kon beginnen. Handenwrijvend begon de betreffende medewerker het weekend te plannen. Afgelopen met die erotische verhalen en het betere handwerk zoals het RIVM ons aanbeveelt (zie regel 1). Het echte werk kwam eraan. Helaas, alerte journalisten bedorven je feestje. Seks met nuance is het nieuwe devies.

Wees niet getreurd

Je poging wordt gewaardeerd. Je tekst was het gesprek van de dag en deed menig hart sneller kloppen. Single Nederland zat likkebaardend met zijn of haar telefoon in de aanslag om een weekend vol afspraken te plannen. Volgende keer zullen we je goedbedoelde hulp in stilte tot ons nemen en het niet van de daken schreeuwen. In lijn met het aangepaste advies van het RIVM gun ik je niettemin veel ‘goede’ afspraken.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top