Goed Nieuws op Social Meda

Lach

From Geleen witlof

Voor de heren en dames van de politie is het geen pretje deze tijden. Crimineel Nederland kan zich nauwelijks op straat vertonen door alle beperkingen. De criminaliteit is gedaald tot het nulpunt. Voor oom agent is het nieuwe devies dan ook duimendraaien in plaats van de duimschroeven aandraaien. Totdat die melding binnenkwam van een mogelijke wietplantage. Eindelijk actie. Toch?

Alle lof voor de politie

Met man en macht rukte de politie uit, omdat ze dachten een wietplantage op het spoor te zijn. De betreffende woning in Geleen werd aan een grondig onderzoek onderworpen. Helaas troffen de agenten in de kelder geen hennep aan, maar emmers vol witlofplanten. Witlofplanten inderdaad, geen wietplanten.

Anonieme tip

Blijkbaar had de politie een anonieme tip over hennepteelt ontvangen en er werd mogelijk zelfs elektriciteit afgetapt. Eenmaal binnen dacht een van de agenten dat hij de wietplantage had ontdekt in de kelder. Een opvallende houten constructie gaf toegang tot de kruipruimte. Dít was de vondst die zou zorgen voor zijn langverwachte promotie.

Geen lofzang

Tot zijn grote verbazing stonden er achter de houten constructie slechts emmers met witlof in zwarte aarde. De bewoner bleek witlof te kweken als hobby en deed niets illegaals. Later bleek dat er evenmin elektriciteit werd afgetapt. Naar verluidt heeft de betreffende agent gezworen nooit meer witlof te zullen eten.

Titelfoto: Matt Popovich – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top