Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Do you give a crap?

Hoeveel rollen wc-papier gebruik jij? Volgens deze berekening zijn dat er zo’n 2.200 per mensenleven. Door regelmatig je billen af te vegen kan je mensen aan de andere kant van de wereld helpen met het bouwen van schone en toegankelijke toiletten. Hoe dan?! Met Who Gives A Crap.

Mensenrecht

Twee miljard mensen moeten het stellen zonder een toilet dat verbonden is aan een veilig en goed rioleringsnetwerk. Op die manier komt menselijk afval in lokale rivieren of soms zelfs op straat terecht waardoor mensen ziek worden en ongedierte makkelijker kan verspreiden. En zeg nou zelf, lekker op een knus wc-tje je ding doen met een fijn boek in je handen gun je iedereen. Bij Who Gives A Crap vinden ze het zelfs een mensenrecht. 

Door wc-papier van Who Gives A Crap te kopen help je al deze mensen met het bouwen van goede rioleringssystemen en toiletten. Want van elke rol die wordt verkocht door Who Gives A Crap wordt maar liefst 50% gedoneerd aan organisaties, zoals WaterShed en WaterAid, die toiletten bouwen. 

Forest friendly

Naast mensen aan een toilet helpen kan je door Who Gives A Crap te kopen ook bijdragen aan een beter milieu. Normaal toiletpapier wordt namelijk vaak gemaakt van bomenpulp en gebleekt met harde chemicaliën. Bij Who Gives A Crap gebruiken ze bos-vriendelijk materiaal in hun ‘’forest friendly’’ toiletpapier gamma. Al hun producten worden gemaakt van hergebruikt of forest friendly papier zonder inkten of chemicaliën. 

Meer dan toiletpapier

Bij Who Gives A Crap kan je niet alleen wc-papier kopen, ook keukenrol en zakdoekjes zijn er te krijgen. Er is zelfs premium toiletpapier dat dubbeldik is, en dus lekker zacht voor je achterste. 

Good for your bum

Alle toiletrollen worden door Who Gives A Crap verpakt in leuke en kleurrijke papiertjes. Je kan je toilet helemaal hip en kleurrijk maken met deze rollen. Iets duurder dan je gewone pleerol, maar ontzettend verantwoord. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de briljante naam van het Australische bedrijf.

Wij hoopten jullie te verblijden met wat gratis wc-rollen, maar Who Gives A Crap is trouw aan haar beleid: van iedere euro gaat de helft naar mensen die het nodig hebben. Die belofte willen zij koste wat het kost waarmaken. Let’s all give a crap en bestel maar.

Foto door Hello I M Nik – Unsplash

Titelfoto: Visuals – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top