Goed Nieuws op Social Meda

Lach

De zomer in de bol

Yes, het is vakantie! Ook bij Goednieuws.nl is de zomer aangebroken. Tijd voor drankjes met parasolletjes, het geluid van de branding én ontspanning met de hoofdletter O. Vanaf volgende week luiden wij daarom het zomerreces in.

Zomerreces

Vanaf maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus gaan wij genieten van een welverdiende zomervakantie. Natuurlijk komt er nog steeds iedere dag goed nieuws voorbij. Alleen gaat de frequentie iets omlaag. Onze Feelgood Friday rubriek zetten we even op pauze en de nieuwsbrief komt om de week, in plaats van wekelijks. Op 10 augustus zijn we zongebruind en boordenvol nieuwe ideeën weer op volle kracht bij jullie terug!

Fijne zomervakantie

Wij gunnen jullie veel prachtige vakantie avonturen. Kruip gerust in de pen en deel die mooie verhalen met ons. Goed nieuws, doet volgen. Hieronder een toepasselijk liedje van Hazes om in de stemming te komen. Fijne zomervakantie allemaal!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lach

To Top