Goed Nieuws op Social Meda

Goednieuws.nl

Lach

De zomer in de bol

Yes, het is vakantie! Ook bij Goednieuws.nl is de zomer aangebroken. Tijd voor drankjes met parasolletjes, het geluid van de branding én ontspanning met de hoofdletter O. Vanaf volgende week luiden wij daarom het zomerreces in.

Zomerreces

Vanaf maandag 6 juli tot en met zondag 9 augustus gaan wij genieten van een welverdiende zomervakantie. Natuurlijk komt er nog steeds iedere dag goed nieuws voorbij. Alleen gaat de frequentie iets omlaag. Onze Feelgood Friday rubriek zetten we even op pauze en de nieuwsbrief komt om de week, in plaats van wekelijks. Op 10 augustus zijn we zongebruind en boordenvol nieuwe ideeën weer op volle kracht bij jullie terug!

Fijne zomervakantie

Wij gunnen jullie veel prachtige vakantie avonturen. Kruip gerust in de pen en deel die mooie verhalen met ons. Goed nieuws, doet volgen. Hieronder een toepasselijk liedje van Hazes om in de stemming te komen. Fijne zomervakantie allemaal!

2+

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!
Continue Reading
Jeroen Wiercx

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze toffe website. Met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal. Ik ben daarom ook apetrots dat Goednieuws.nl het levenslicht ziet. Met een clubje inspirerende mensen is dit allemaal mogelijk gemaakt. En ons clubje is alleen maar groeiende. Meer goed nieuws is onderweg! Ik heb een schat van een vriendin en een superheld van een zoontje. Samen brengen wij de tijd door in het Amsterdamse of elders in de wereld in onze camper. Ik houd van lekker eten, een drankje op z'n tijd en ben op mijn best als ik mooie avonturen beleef met vrienden en familie. In mijn vrije tijd tokkel ik wat op mijn gitaar, mag ik soms een kite oplaten en draaf ik door het Vondelpark om mijn goddelijke lijf te behouden (yep, Boeddha is ook een God).

Nog meer Lach

Trending

To Top