Goed Nieuws op Social Meda

Algemeen

Parende Panda’s

Heel Nederland duikelde begin dit jaar over elkaar heen om een glimp van ze op te vangen, of ze te begluren in het heetst van de strijd. De reuzenpanda’s uit Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Nu nog met z’n tweeën, straks hopelijk met drie of meer, want er is gepaard. Niet eerder hebben we de lust van twee dieren zo gevolgd als met Wu Wen en Xing Ya. 

Hoe vol we er toen van waren, nu de daad achter de rug is lijkt de interesse bekoeld. Zonde, want de spanning is er nog niet af. Dagelijkse metingen vertellen dat het hormoonlevel van Wu stijgt. Ook is ze druk om met bamboestokken een nestje te maken. Het heeft er dus alle schijn van dat het gelukt is! Of dat geluk is, het wonder der natuur of het ontbreken van die eeuwige pottenkijkers, wie zal het zeggen. Echt weten doen we het pas als het kleintje zich heeft laten zien. Dus tot die tijd duimen we. Op afstand, wel zo prettig voor de aanstaande ouders. 

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Algemeen

To Top