Goed Nieuws op Social Meda

Over Goednieuws

Goednieuws.nl maakt pas op de plaats

Ruim één jaar geleden ging Goednieuws.nl live! Op een moment dat de behoefte aan goed nieuws groter was dan ooit. Op Goednieuws.nl kon je altijd terecht voor een opbeurend verhaal, een positief bericht of een heerlijk recept. Nu wij langzaam onze oude leventjes weer oppakken, is er goed nieuws in overvloed. Tijd voor een pas op de plaats. 

Unieke bezoekers

Sinds de start van Goednieuws.nl hebben ruim 100.000 unieke bezoekers de website bezocht. Meer dan 100.000! En al die bezoekers kwamen samen zo’n 200.000 keer op bezoek. Aantallen die ons doen duizelen en die wij nooit hadden verwacht. 

Goed nieuws in overvloed

Goednieuws.nl liep als een speer en steeds meer mensen wisten ons te vinden. Wij werden zelfs nog geïnterviewd door het Eindhovens Dagblad in januari. Maar sinds maart liepen de bezoekersaantallen terug. Langzaam maar zeker komen wij uit de greep van corona. Hoe meer versoepelingen, hoe minder bezoekers. Het goede nieuws is immers dat (bijna) alles weer mag! 

Pas op de plaats

Nu het barst van het goede nieuws om ons heen, maken wij pas op de plaats. Wij gaan ons bezinnen op de toekomst. Een toekomst met of zonder Goednieuws.nl. Daar gaan wij goed over nadenken. Wij vonden het in elk geval geweldig om goed nieuws te verzamelen en dit met jullie te delen. 

Trots en dankbaar

Wij zijn heel erg trots dat wij jullie van zoveel goed nieuws hebben mogen voorzien. Dat deden wij met ontzettend veel plezier! Hierbij willen wij graag nog het WWF en NH Nieuws bedanken dat wij met enige regelmaat van hun positieve content gebruikt mochten maken.

In de tussentijd hopen wij dat andere media een voorbeeld aan Goednieuws.nl nemen en ook met enige regelmaat het positieve in de wereld verslaan. Als wij weer terugkomen nemen wij uiteraard graag het stokje weer over. 

Namens het hele team van Goednieuws.nl wensen wij jullie heel veel goed nieuws! 

Heb jij nou allerlei ideeën over een Goednieuws.nl 2.0, stuur ons dan gerust een berichtje via redactie@goednieuws.nl.

Update 30 augustus

Een kleine twee maanden na het verschijnen van dit stuk, is er het nodige gebeurd in de wereld. En het is zeker niet enkel goed nieuws dat de klok slaat, integendeel. Wij willen daarom doorgaan met Goednieuws.nl om die focus op het goede te behouden en te delen. Over vorm en frequentie denken wij nog even na. We komen bij jullie terug!

Foto: Jonathan Kemper – Unsplash

Titelfoto: Jacob Kiesow – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!
Continue Reading

Nog meer Over Goednieuws

Trending

To Top