Foto

Nederland op zijn mooist

Published on

Dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur bewijst Robert Stienstra. Wekelijks gaat Robert op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. En deze kunst verstaat Robert gelukkig als geen ander. Vanaf deze week deelt Robert de prachtige resultaten van zijn ontdekkingstocht met ons. 

Schotse Hooglanders

Het ene moment loop je door de sneeuw te schuiven en te genieten van alles om je heen. Nog geen 6 dagen later lijkt het wel lente. Wat leven we toch in een mooi land met al zijn verschillende seizoenen. Deze week heeft Robert het dichter bij huis gezocht; het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wanneer je hier doorheen wandelt kan het zomaar gebeuren dat deze kolossen op je pad verschijnen. Schotse hooglanders zien er heel aaibaar uit met hun lange roodbruine haren voor de ogen. Maar het blijven natuurlijk wilde dieren die zich weinig aantrekken van wandelaars. Ze lopen rond om de duinen te begrazen en zijn een lust voor het oog.


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Mobiele versie afsluiten