Lekker

Dit zijn de lekkerste kookseries op Netflix

Published on

Uit eten gaan zit er door de lockdown nog even niet in, maar met deze smakelijke series kun je alsnog genieten van lekker eten. Wij hebben de lekkerste kookseries voor je op een rijtje gezet. En wie weet, misschien doe je zelf ook nog inspiratie op voor vanavond. Bon appétit!

Best Leftovers Ever!

Heb jij ook geen idee wat te doen met de kliekjes van gisteravond? In Best Leftovers Ever! toveren koks etensrestjes van afhaalmaaltijden om in culinaire hoogstandjes. Een vijfsterrenmaaltijd van Franse frietjes? Het kan echt. Zo heb je meerdere avonden plezier van je bestelling bij Thuisbezorgd.nl. Lekker en lockdownproof!

Foto: Lily Banse, Unsplash

Crazy Delicious

Zoals de titel al doet vermoeden zijn de gerechten in deze feelgood-serie zowel crazy als delicious. Hobbykoks strijden om de hoofdprijs terwijl ze bizarre gerechten bereiden en klassiekers zoals de pizza in een creatief nieuw jasje steken. Oh ja, klein detail: de hele set is een prachtig en eetbaar wonderland. Reden genoeg om te kijken dus.

Nailed It!

Niet zo’n keukenprins(es)? Je bent niet alleen. In deze serie proberen de slechtste thuisbakkers ooit eetbare meesterwerken na te maken en dat levert letterlijk hilarische misbaksels op. Naast de Amerikaanse seizoenen staan inmiddels ook die van Duitsland, Frankrijk, Spanje en Mexico op Netflix. Bingewatchen was nog nooit zo internationaal. 

Zumbo’s Just Desserts

Een droom die uitkomt voor zoetekauwen. Ervaren amateurkoks gaan voor goud in een sprookjesachtige roze keuken terwijl ze de lekkerste desserts en toetjes creëren. Jum! 

Foto: Mia Cambriello, Unsplash

The Big Family Cooking Showdown

Lekker eten en Britse humor? Deze serie heeft het allebei. In deze hartverwarmende serie gaan gezinnen die gek zijn op koken de strijd met elkaar aan om de titel van “beste thuiskoks van Groot-Brittannië”. Zonder twijfel de lekkerste (en smakelijkste) feelgood-serie van dit moment. 

Lekkerste tijdsbesteding

Kortom, er zijn genoeg lekkere kookseries om je honger te stillen. En of je nou kijkt om culinaire inspiratie op te doen of gewoon puur voor het vermaak: Goednieuws.nl wenst je een lekker begin van 2021!

Titelfoto: Jimmy Dean, Unsplash

Mobiele versie afsluiten