Goed Nieuws op Social Meda

Leef

We kunnen weer op vakantie in 16 Europese landen

Het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse zaken is vanaf vandaag verbeterd van oranje naar geel. Nederlanders kunnen de caravannetjes weer volladen, de tentjes van zolder halen of de campertjes uit de stalling rijden. Vol gas naar het zuiden!

16 Europese landen

De volgende landen zien ons Nederlanders weer graag verschijnen. België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Frankrijk, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Polen, Portugal, Tsjechië en Zwitserland.

Reisadvies

Normaal gesproken hebben de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken betrekking op de veiligheidssituatie van een land. Tijdens de huidige pandemie hebben de kleurcodes vooral betrekking op de mate waarin landen maatregelen tegen het coronavirus hebben getroffen.

Wat betekent code geel

Met code geel geeft het ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat in dat land of gebied maatregelen tegen het coronavirus zijn getroffen die beperkte invloed op het dagelijks leven hebben. En niet geheel onbelangrijk, je reisverzekering is weer geldig. Best fijn als je met een oververhitte auto langs de Route du Soleil staat.

Nog steeds niet zeker

Maar zekerheden worden er nog niet gegeven voor de rest van de zomer. Minister Stef Blok geeft aan dat het virus nog steeds onder ons is en de situatie onzeker blijft. Nederlanders zijn dus nog niet massaal aan het boeken geslagen.

Vakantie in eigen land

Wil jij er wel zeker van zijn dat je lekker ontspannen kan genieten van je welverdiende vakantie, boek dan een fijn plekje in Nederland. Vakantie in eigen land is ook niet verkeerd. Via natuurhuisje.nl boek je de leukste huisjes voor het hele gezin, waar de grootste stresskip nog tot rust komt.

Op vakantie in Frankrijk

We hadden vorig jaar al een heerlijk huis geboekt in Frankrijk en gaan er gewoon vanuit dat we daar ook aankomen. Doorrijden naar Spanje kan waarschijnlijk weer vanaf 21 juni. Tot die tijd halen we Spanje gewoon in huis met het heerlijke Sangria recept van Emma!

Photo by Dominik Jirovský on Unsplash
Continue Reading

Nog meer Leef

To Top