Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Van ruilen komt helemaal geen huilen

Op 1 januari 2021 begon Mike uit Zierikzee met zijn ruilactie. Een Pokemonkaart had hij in zijn bezit, het plan was deze te ruilen tot hij zijn droomauto in handen had. Een Porsche. En hij is goed op weg, want na 16 ruilacties is hij al de eigenaar van een auto. Een Opel weliswaar, maar zijn droomauto is in zicht.

Blijven ruilen

Mike is enorm blij met het verloop van zijn actie, maar hij is er nog niet! De Opel moet snel de deur weer uit, want om bij de Porsche te komen moet er geruild blijven worden. Via zijn Facebookpagina, waar hij inmiddels een flink aantal volgers heeft vergaard, biedt hij zijn nieuwste eigendommen aan en melden anderen zich met ruilartikelen. En dat gaat alle kanten op. “Op dit moment ben ik in gesprek met iemand die zijn Ford K, met aanhanger en boot wil ruilen voor deze auto. Maar ik heb nog geen foto’s gezien, dus we wachten het nog even af”, zegt Mike.

Playstation 4

Mike begon met de ruilactie als vermaak tijdens corona. Er waren in de aanloop flink wat ruilen voor nodig, maar toen hij eenmaal een Playstation 4 had geruild, ging het balletje wel rollen. Zijn populariteit op Facebook en vooral ook TikTok draagt hier ook aan bij. “Dat helpt natuurlijk wel bij het ruilen”, geeft hij toe. Mike laat zijn gedachten soms dan ook al gaan naar een volgende ruilactie.

Zomerhuis met zwembad

“De Porsche ruil ik nooit meer in. Die wil ik te graag! Maar misschien kan ik in de toekomst een nieuwe ruilactie beginnen met als einddoel een grote villa met een zwembad, dat zou een mooie volgende uitdaging kunnen zijn. Het werkt blijkbaar, dus wie weet.” We hopen met je mee, Mike!

Bron: omroepzeeland.nl

Bron hoofdfoto: Laurie Byrne

Continue Reading

‘Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd meteen het nieuws een heel stuk positiever. De hele wereld werd meteen een beetje liever, want ik negeerde alle narigheid totaal.’ De kinderen die dit zongen waren zo gek nog niet. En hoewel je de narigheid op volwassen leeftijd gewoonweg niet kan negeren, probeer ik in alles de positieve kant te zien. Of de grappige, die is er vaak ook. In Hilversum woon ik tussen de mooiste natuur in een fijn huis. Met mijn man, mijn drie kinderen en onze kat (what were we thinking!) woon ik in de grootste chaos. Met mijn laptop werk ik waar en wanneer ik wil aan mijn column, mijn boek en mijn teksten. En als er tijd over is, tja dan zal ik jullie laten weten wat ik ga doen.

Nog meer Leef

To Top