Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Throwback Loeki

Nostalgie, het terugverlangen naar mooie tijden, is goed voor je. Het maakt je een optimistischer mens, je denkt terug aan zonnige gebeurtenissen en je krijgt er een warm gevoel van.

De kerstbal van oma

We hebben ze allemaal in meer of mindere mate. Herinnering waar je met een gevoel van nostalgie aan terugdenkt. De een krijgt het gevoel bij het openen van de doos kerstspullen, de ander heeft het met het voorlezen van haar lievelingsboek aan haar eigen kind. Het terugblikken op vroeger, het ophalen van herinneringen, het is denken aan een tijd waar je zo van hebt genoten en die niet meer terugkomt. Die twee gevoelens, dwars door elkaar heen. Het is bitterzoet en het mooie is: het is goed voor je!

De ultieme throwback

Dat heeft STER-baas Frank Volmer goed begrepen. Het is nostalgie marketing pur sang en wij worden er blij van. Want als je nog niet voldoende zin had in komende sportzomer, heeft de STER er dus een extraatje aan toegevoegd. We berichtten er al over in onze nieuwsbrief, het is de ultieme throwback, het warme gevoel van nostalgie en vertrouwdheid. Garantie voor een glimlach op je gezicht tijdens de reclames; Loeki de Leeuw maakt zijn comeback.

De sportzomer van Loeki

Tijdens de ochtendshow van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte op NPO Radio 2 maakte Volmer bekend de alom bekende reclame leeuw nieuw leven in te blazen. De filmpjes worden eerst ingezet rond het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France.  ‘We praten nog met de NPO of hij ook op andere momenten terug kan komen,’ aldus Volmer.

Asjemenou

Dat er enthousiast gereageerd wordt op Loeki bleek twee jaar terug al, toen Roodbeen en Kijk in de Vegte via hun ochtendshow een petitie startten voor de terugkeer van Loeki. Binnen een dag waren de gewenste 10.000 handtekeningen binnen en een eenmalig optreden van Loeki was de beloning. En nu dus meer. Meer Loeki, meer sentiment, meer nostalgie. Want het is goed voor je. Asjemenou?!

Titelfoto: Bart Molendijk

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

‘Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd meteen het nieuws een heel stuk positiever. De hele wereld werd meteen een beetje liever, want ik negeerde alle narigheid totaal.’ De kinderen die dit zongen waren zo gek nog niet. En hoewel je de narigheid op volwassen leeftijd gewoonweg niet kan negeren, probeer ik in alles de positieve kant te zien. Of de grappige, die is er vaak ook. In Hilversum woon ik tussen de mooiste natuur in een fijn huis. Met mijn man, mijn drie kinderen en onze kat (what were we thinking!) woon ik in de grootste chaos. Met mijn laptop werk ik waar en wanneer ik wil aan mijn column, mijn boek en mijn teksten. En als er tijd over is, tja dan zal ik jullie laten weten wat ik ga doen.

Nog meer Leef

To Top