Leef

Nijmeegse Vierdaagse 2020 gaat toch door

Published on

It giet oan! Onee, dat is een ander evenement. Wij hebben het natuurlijk over het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld: de Nijmeegse Vierdaagse. Even waren de wandelaars bang dat zij de wandelschoenen dit jaar in de kast konden laten staan.

Hoewel de officiële Nijmeegse Vierdaagse 2020 is afgelast vanwege het coronavirus, kunnen wandelliefhebbers toch hun hart ophalen dankzij een speciale app.

De corona-proof Vierdaagse

De Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) lanceert een app waarmee iedereen in Nederland zijn eigen Vierdaagse kan lopen. Van 21 tot en met 24 juli wandelen de deelnemers een zelfgekozen route. Je kan kiezen uit 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Zo kun je zelf jouw eigen Nijmeegse Vierdaagse 2020 vormgeven!

Nijmeegse Vierdaagse 2020: een speciale editie

Deelnemers krijgen, naast een hoop blaren, nog een ander aandenken, uniek ontwikkeld voor deze editie. Al is het dit jaar geen Vierdaagsekruisje. Hiermee kunnen de wandelaars over een aantal jaar nog terugdenken aan de speciale editie van de Nijmeegse Vierdaagse in 2020. Schrijf je hier in.

Deel je verhaal!

Ga je meedoen en vind je het leuk om je ervaringen te delen? Stuur ons dan even een mailtje naar redactie@goednieuws.nl. Misschien sta jij dan met je verhaal op Goednieuws.nl

Mobiele versie afsluiten