Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Een tiendaags online filmfestival voor iedereen!

Elk jaar zijn de internationale filmfestivals zoals in Cannes weer een waar spektakel. De crème de la crème van de filmindustrie verschijnt op de rode loper, gehesen in de meest schitterende jurken. Deze filmfestivals kunnen helaas niet doorgaan dit jaar vanwege Covid-19. Gelukkig hebben we Youtube.

We are one: A Global Film Festival

Van 29 mei tot 7 juni is op YouTube namelijk het ‘We Are One: A Global Film Festival’ te zien. Tijdens die tien dagen zullen er op youtube.com/weareone verschillende speelfilms, korte films en documentaires helemaal gratis te zien zijn. Zelfs zonder advertenties. Als ware filmliefhebber kan je ook genieten van muziek, comedy en panelgesprekken. 

Samenwerken

Maar liefst 20 filmfestivals van over de hele wereld werken samen aan dit unieke evenement. Denk aan filmfestivals uit Cannes, Berlijn, San Sebastian, Sydney of het Tribeca Film Festival. Elk dragen ze eigen content aan. Het exacte schema wordt binnenkort bekend gemaakt, spannend!

De krachtige rol van film

‘We praten vaak over de unieke, krachtige rol van film bij het inspireren en verenigen van mensen om de wereld te helpen genezen,’ vertelt Jane Rosenthal, CEO van Tribeca Film Festival. ‘De hele wereld heeft op dit moment genezing nodig.’

Goed nieuws

Het is misschien met wat minder glamour dit jaar. We kunnen ons immers niet vergapen aan alle beroemdheden in hun prachtige jurken, schrijdend over de rode loper. We kunnen wel nieuwe films online zien, samen met de rest van de wereld. Vinden wij goed nieuws!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top