Leef

Van deze series krijg je gegarandeerd een vakantiegevoel

Published on

Nu Nederland geleidelijk aan gevaccineerd wordt, kan en mag er steeds meer. Ook lekker op vakantie zit er waarschijnlijk binnenkort weer in. Hartstikke goed nieuws natuurlijk! Maar voorlopig blijft het nog even bij lekker dromen en alvast vooruit fantaseren over reizen naar exotische tropische oorden of juist die ene gezellige camping. Om dat vakantiegevoel alvast te stimuleren, hebben wij de zonnigste series op Netflix voor je op een rijtje gezet. 

Instant Hotel

In deze serie van 2 seizoenen gaan meerdere Airbnb-eigenaren (een Airbnb wordt ook wel een “Instant Hotel” genoemd, vandaar de titel) de strijd met elkaar aan om zichzelf de best Airbnb-host van Australië te mogen noemen. De kijker wordt door de excentrieke eigenaren rondgeleid door de prachtige huizen en alles wat het oogverblindende Australië te bieden heeft. Een heerlijke serie om bij weg te zwijmelen over droomachtige vakantiebestemmingen onder het genot van een charmant Australisch accent en de gebruikelijke dosis drama die je mag verwachten van reality-tv. Wij zijn fan. 

Stay Here

In Stay Here knappen designer Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer samen met de eigenaren vervallen vakantiewoningen in de Verenigde Staten op tot luxueuze villa’s. Een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om huizen volledig te zien te transformeren en tevens voor iedereen met interesse in (interieur)design. Met uiteenlopende locaties zoals Seattle, Malibu en Brooklyn is er qua stijl en omgeving voor ieder wat wils. 

Foto: S Migaj, Unsplash

Selling Sunset

Voor degenen die Selling Sunset nog niet kennen: Selling Sunset volgt een stel ambitieuze vrouwelijke makelaars in Los Angeles die op dagelijkse basis prachtige villa’s verkopen aan the rich and famous van LA. Deze serie focust iets meer op de typische reality-tv aspecten dan de andere series hierboven, maar bezorgt nog steeds een zonnig vakantiegevoel aan de kijker. 

Kortom, ook deze zomer valt er weer genoeg te bingen. En wie weet doe je zelfs nog inspiratie op voor je vakantie! Alle bovengenoemde series vind je op Netflix.

Titelfoto: Natalya Zaritskaya, Unsplash

Mobiele versie afsluiten