Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Anderhalve meter samenleving in een tutu

Vandaag om 11 uur heeft het Nationale Ballet een filmpje gepubliceerd waarbij de nieuwe realiteit op een artistieke manier gevisualiseerd wordt. Het resultaat is verbluffend!

Video

Een samenwerking tussen G-star RAW en het Nationale Ballet, mondt uit in een korte video over de nieuwe anderhalve meter samenleving. Geïnspireerd door lege theater, artiesten zonder podium en mensen op zoek naar een invulling van het nieuwe normaal. De ballerina danst in een enorme tutu met een diameter van maar liefst drie meter, ander halve meter aan beide kanten.

Aan het woord

Remi Wörtmeyer, choreograaf & eerste solist van Het Nationale Ballet: “De tutu is de ultieme ‘social distancing tool’. De enorme afmeting van de tutu zorgt ervoor dat de dansers creatief moeten zijn in hoe ze navigeren over straat, hoe ze elkaar kunnen passeren en hoe ze samen kunnen bewegen. Terwijl de dansers zich een weg banen door de stad, dansen ze de dans die we allemaal hebben ervaren wanneer we mensen op straat passeren en proberen anderhalve meter afstand te behouden.”

Laat je inspireren door deze bijzondere video met dank aan G-star RAW en het Nationale Ballet, begeleid door Joris Voorn.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top