Goed Nieuws op Social Meda
Foto: Kai F

Lach

Toiletpapier, het blijft een dingetje tijdens deze Coronacrisis

De 19-jarige Kai Foreman zit verveeld thuis, maar hij gaat niet bij de pakken neer zitten. Nu iedereen een berg wc-papier heeft gehamsterd mogen ze het gebruiken ook!

Mensen uit 50 steden van 30 landen “gooien” een wc-rol over. Begeleid door het toepasselijke nummer Around the World van Daft Punk.

Hoe kom je erop?

Kai komt uit Brisbane, Australië. Hier studeert hij Computer Game design, maar hoe is hij op het idee gekomen om deze video te maken die inmiddels al bijna 93.000 keer bekeken is?

“Ik zag een paar Canadezen het zelfde doen met een hockeystick en dacht; dit kan ik beter! Nu bijna iedereen over de hele wereld thuis zit wilde ik een video maken die eenheid zou uitstralen. Elke dag lezen we droevig nieuws en als antwoord wilde ik iets positiefs maken.”

Reacties

Hij had nooit verwacht dat er zo veel reacties zouden komen, vooral niet op Reddit, een Amerikaanse sociale nieuwswebsite. Desondanks kost het wel een hoop tijd en geduld. “Veel mensen reageren positief, maar voordat ik ook daadwerkelijk het filmpje binnen heb is een tweede.”

Tweede project

Kai’s ambitie is om een tweede filmpje te maken met inwoners van alle landen uit de hele wereld. “Ik hoop dat het lukt, maar ik geloof dat het wel lastig gaat worden. Landen als Kiribati of San Marino zie ik niet zo snel in contact komen met mijn video.”

Waar!

De volgende boodschap wil Kai graag meegeven aan iedereen die met het Coronavirus te maken heeft, op welke manier dan ook. “Happiness is the global language that we are all capable of sharing.”

Lachen

Wat ons betreft heeft Kai de wc-rol op zijn kop geslagen. Voor ons waren dit drie zeer vermakelijke minuten. Wie had dat gedacht, een wc-rol die de hele wereld overgegooid kan worden. Door de bizarre tijden waarin we nu leven ontstaan mooie en creatieve projecten die wij graag toejuichen!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top