Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Wie is die Hilversumse dame die te hulp schoot?

Hilversummer Van der Steeg zoekt zijn redster in nood. Het signalement luidt: een blonde jonge dame, werkzaam in de zorg.

Niet meer voor- of achteruit

Afgelopen week moest de heer Van der Steeg zich melden in ziekenhuis Ter Gooi. Met zijn rode Trophy scootmobiel was hij op weg naar zijn onderzoek, tot zijn scootmobiel er bij een kruising ineens mee ophield.  Niet meer voor- of achteruit te krijgen. De Hilversummer kon geen kant uit en heeft daar tientallen minuten stil gestaan.

Redder in nood

Tot een blonde jonge dame op de fiets langskwam en stopte voor de heer Van der Steeg. Zonder te twijfelen zette zij haar fiets aan de kant van de weg en bracht de scootmobiel inclusief bestuurder naar Ter Gooi. Van der Steeg is enorm dankbaar voor de actie van de jonge vrouw. ‘In het ziekenhuis heb ik haar al uitvoerig bedankt. Ze wenste me een fijne dag’, vertelde hij aan de Gooi- en Eemlander.

Medemenselijkheid

De vrouw vervolgde haar weg weer zonder contactgegevens achter te laten. “Het is heel bijzonder dat ze dat heeft gedaan. Ze zei dat het helemaal geen probleem was om mij naar Ter Gooi te brengen. Die medemenselijkheid is toch mooi”, aldus de heer Van der Steeg. Hij wil de vrouw dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor haar actie. Hij hoopt dan ook via de publiciteit met haar in contact te komen.

De heer Van der Steeg is inmiddels wel voorzien van een nieuwe scootmobiel en hoopt dit probleem niet nog eens te ervaren.

Ben of ken je deze koene redster in nood? Neem dan contact op met de redactie via info@goednieuws.nl, dan helpen we je verder!

Bron: www.gooieneembode.nl

Bron hoofdfoto: Unsplash – Manny Becerra

Continue Reading

‘Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd meteen het nieuws een heel stuk positiever. De hele wereld werd meteen een beetje liever, want ik negeerde alle narigheid totaal.’ De kinderen die dit zongen waren zo gek nog niet. En hoewel je de narigheid op volwassen leeftijd gewoonweg niet kan negeren, probeer ik in alles de positieve kant te zien. Of de grappige, die is er vaak ook.In Hilversum woon ik tussen de mooiste natuur in een fijn huis. Met mijn man, mijn drie kinderen en onze kat (what were we thinking!) woon ik in de grootste chaos. Met mijn laptop werk ik waar en wanneer ik wil aan mijn column, mijn boek en mijn teksten. En als er tijd over is, tja dan zal ik jullie laten weten wat ik ga doen.

Nog meer Lach

Trending

To Top