Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Honden verlagen stress op de werkvloer

In het leven geroepen om geld in te zamelen voor goede doelen die zich inzetten voor onze trouwste vriend: Het is Bring your dog to work day today! Wellicht werk je thuis en is het eigenlijk elke dag feest, of haal je manager over om een plekje vrij te maken op kantoor. Het is namelijk bewezen dat het gezond is om een hond mee te nemen naar je werk!

Minder stress is goed

Uit onderzoek van de Virginia Commonwealth University bleek in 2012 al dat een kantoorhond stress op de werkvloer kan verminderen. Ook een onderzoek in de International Journal of Environmental Research and Public Health uit 2017 toont aan dat een hond op de werkvloer een bron van sociale steun kan zijn, stress kan verminderen, een positief effect kan hebben op interacties tussen werknemers en de frequentie van gesprekken tussen collega’s kan vergroten. Win-winsituatie lijkt me, huisdier blij, jij blij en de baas blij!

Purina

Bij Purina – makers van hoogwaardig katten- en hondenvoer – zijn ze overtuigd van een toekomst waarin je huisdier meenemen naar kantoor de norm en niet de uitzondering is. Ze hebben een heel programma gelanceerd voor zowel werkgever als werknemer om je huisdier in goede banen mee te nemen naar kantoor. Dus wat houdt je nog tegen? Neem hier een kijkje en zet dit goede nieuws snel in werking! Werk je nog steeds thuis? Neem een hond!

Leuke foto’s

Als leuke toegift nog wat gekke foto’s om dat goed nieuws gevoel nog even vast te houden. Hele fijne Bring your dog to work day!

View this post on Instagram

Just roll with it ✨?

A post shared by Molly Moo (@mollymoo_thebulldog) on

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top