Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Het geluk der roodharigen

Dat je met een bos vol stralend rode lokken opvalt in de menigte, mag duidelijk zijn. Een bijzondere eigenschap om trots op te zijn, zo vindt ook Klimrijk Brabant. Op vrijdag 28 augustus zetten ze alle roodharigen in het zonnetje. Is je coupe puur natuur of heb je je lot in eigen handen genomen, het outdoor activiteitencentrum nodigt je uit voor een spectaculair themaweekend.

Geluk

Roodharigen zijn vanaf hun geboorte al mazzelaars, want de kans dat je met rode lokken ter wereld komt is minder dan 2%. Dus moet de rest van ons allerlei fratsen uithalen om onze eigen identiteit te vinden, jij wordt al geboren met je handelskenmerk. Je valt op en wijkt af van de standaard en hoewel dit op de basisschool niet altijd even leuk is, ga je dit leren waarderen.

Van binnen

Ook is het niet enkel de buitenkant die je bijzonder maakt. Zo ben je beter in staat vitamine D te absorberen als je als roodharige ter wereld komt, dit maakt je minder vatbaar voor seizoensgebonden depressies. Je ervaart pijn op een andere manier en hebt hierdoor minder pijnstillers nodig. Tevens ben je minder gevoelig voor elektriciteit. Dit laatste zou ik niet perse testen, maar het staat toch mooi op je CV.

Daarnaast begeef je je in goed gezelschap! Prince Harry is misschien wel de beroemdste roodharige, maar ook Marilyn Monroe werd met stralend rode lokken geboren. Ed Sheeran, Isla Fischer, de lijst is eindeloos.

In het zonnetje

Reden genoeg om alle roodharigen in zonnetje te zetten, dachten ze bij Klimrijk Brabant. Van vrijdag 28 t/m zondag 30 augustus geniet iedereen met een rode coupe van een korting van 50% op het klimparcours in Klimrijk. Natuurlijk rood, geverfd rood of een rood opzetstuk, als het maar rood is.

Bron: Klimrijk Brabant

Ludiek

“Roodharigendag is natuurlijk een jaarlijks terugkerend fenomeen en we wilden ook graag iets ludieks doen tijdens dit weekend”, legt Huub Wijnen general manager van Klimrijk, uit. “Met deze speciale dagen hopen we mensen met rood haar – al dan niet natuurlijk – een leuke dag te bieden.”

Bij Klimrijk Brabant zijn er zeven parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte varieert van twee tot tien meter. Tijdens de route krijgen de bezoekers vijftig verschillende hindernissen voor hun kiezen.

Brabant in het rood

Dus ben of ken je iemand met prachtige rode lokken? Hou je weekend van 28 t/m 30 augustus vrij en klim! En ben je liefhebber van deze vurige kleur? Kom naar Brabant, aanschouw en bewonder.

Continue Reading

‘Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd meteen het nieuws een heel stuk positiever. De hele wereld werd meteen een beetje liever, want ik negeerde alle narigheid totaal.’ De kinderen die dit zongen waren zo gek nog niet. En hoewel je de narigheid op volwassen leeftijd gewoonweg niet kan negeren, probeer ik in alles de positieve kant te zien. Of de grappige, die is er vaak ook. In Hilversum woon ik tussen de mooiste natuur in een fijn huis. Met mijn man, mijn drie kinderen en onze kat (what were we thinking!) woon ik in de grootste chaos. Met mijn laptop werk ik waar en wanneer ik wil aan mijn column, mijn boek en mijn teksten. En als er tijd over is, tja dan zal ik jullie laten weten wat ik ga doen.

Nog meer Lach

To Top