Goed Nieuws op Social Meda

Doneren

Wij vinden het fantastisch om jullie van goed nieuws, leuke verhalen en mooie interviews te voorzien. Al die positieve energie smaakt naar meer. Met jouw donatie kunnen we nog meer leuke content maken. En dat is weer goed nieuws op zich. Doneer je mee?

Je kan hieronder een bedrag en betaalwijze selecteren. Wij zijn je heel erg dankbaar!

Tot en met 30 november 2020 loopt onze crowdfunding campagne. Iedere donateur dingt mee naar leuke goodies die beschikbaar zijn gesteld door onderstaande partijen, zoals T-shirts, entreebewijzen en bioscoopbonnen. Laat je e-mailadres achter als je mee wilt loten.

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €* 

Bij Hotel & Wellness Zuiver dompel jezelf onder in een wereld van rust en ontspanning en keer je als herboren richting huis. Met een breed aanbod aan spa faciliteiten, uiteenlopende beauty behandelingen en heerlijk eten, is Zuiver dé plek om een dag te ontspannen.

Dierenrijk is een te gekke dierentuin in Mierlo, Noord-Brabant. Goednieuws.nl schreef dit leuke stuk over een van de dierenverzorgers.

Foto: Dierenrijk

Willemijn van Studio Krul maakt persoonlijke digitale portretten, ze werkt veel met details waardoor portretten snel herkenbaar zijn. Ook heeft Studio Krul een eigen kaartenlijn. Speciaal voor de feestdagen heeft Studio Krul een paar producten gelanceerd, om de feestdagen net even wat leuker te maken (kleurboek, aftelkalender, kaartjes). Voor meer informatie over Studio Krul en werkwijze, kijk op www.studiokrul.com

CINNIG is een webshop van de T-shirt mam van Amsterdam. Zij ontwerpt toffe prints voor kinderen, dames en heren en drukt deze vervolgens met liefde, en vooral veel hitte, op T-shirts van 100% biologisch katoen. Volg de T-shirt mam op instagram.com/cinnigamsterdam.

Pssst, word jij ook zo blij van dit goede nieuws?

Help ons om nog meer goed nieuws te maken. Je kan hier doneren. Ook kleine beetjes helpen.

Doneer direct

 

To Top
Goed nieuws: we hebben een nieuwsbrief!Ontvang iedere week een shot energie in je mailbox!