Goed Nieuws op Social Meda

Algemeen

Geniet met volle teugen van die laatste loodjes

Vrijwel alle ouders van jonge kinderen hebben de recente berichtgeving met grote vreugde ontvangen. Ze mogen weer naar school! Nog een weekje volhouden, doorbikkelen, dan is het zover. Ongestoord werken, in elk geval tot einde schooltijd. Hallelujah.

Teveel hooi voor één vork

Niet alleen de ouders hebben met verrukking gereageerd op het laatste nieuws, ook voor een heel groot deel van de leerkrachten is dit een pak van hun hart. Online je klas lesgeven, op school de noodopvang organiseren en met een beetje pech ook je eigen kind entertainen, pàst namelijk niet.

You don’t know what you’ve got

Maar zoals het gaat met dit soort zaken.. You don’t know what you’ve got ’till it’s gone. Wenste je je kinderen vorige week nog achter het behang, is het volgende week wel erg stil in huis. Duurde de dagen in januari gevoelsmatig wel 48 uur, is het vanaf volgende week weer haasten. Is het veel te snel 08.00 uur en slaat de ochtendstress toe met lunchtrommels vullen, handschoenen zoeken en monden schoon vegen.

The bright side

Het waren zware weken, hierover kunnen we het wel eens zijn. Maar de mooie kanten waren er ook. We zagen onze kinderen meer dan ooit, leefden mee met elke tegenslag en vierden samen elke overwinning. Dus wij van Goednieuws.nl stellen voor onze zegeningen deze laatste week te tellen en nog een paar dagen te genieten van het grut. Neem ze mee naar het bos op woensdagmiddag, doe een potje voetbal op donderdagochtend en vier je vrijdagmiddag samen met een glas cola, een bakje chips en een potje Uno. En maak foto’s! Want hoe pittig het soms ook was, dit vergeten we never nooit meer.

Weet je overigens van gekkigheid niet meer wat je met je kids moet doen? Lees dan dit artikel vol tips!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

‘Als ik de baas zou zijn van het journaal, dan werd meteen het nieuws een heel stuk positiever. De hele wereld werd meteen een beetje liever, want ik negeerde alle narigheid totaal.’ De kinderen die dit zongen waren zo gek nog niet. En hoewel je de narigheid op volwassen leeftijd gewoonweg niet kan negeren, probeer ik in alles de positieve kant te zien. Of de grappige, die is er vaak ook. In Hilversum woon ik tussen de mooiste natuur in een fijn huis. Met mijn man, mijn drie kinderen en onze kat (what were we thinking!) woon ik in de grootste chaos. Met mijn laptop werk ik waar en wanneer ik wil aan mijn column, mijn boek en mijn teksten. En als er tijd over is, tja dan zal ik jullie laten weten wat ik ga doen.

Nog meer Algemeen

To Top