Goed Nieuws op Social Meda

Algemeen

Britse veteraan Tom Moore (99) haalt miljoenen op voor het goede doel

Wat begint als een uitdaging om 1000 pond op te halen voor het goede doel, gaat inmiddels de hele wereld over. De Britse kapitein Tom Moore heeft al bijna 22 miljoen pond bij elkaar gewandeld en de teller blijft lopen.

Afgelopen donderdag loopt Tom Moore zijn laatste rondje om geld voor NHS Charities together op te halen. Zijn oorspronkelijke doel? 100 Rondjes van 25 meter lopen in zijn achtertuin, vóór zijn 100ste verjaardag op 30 april. Een bescheiden 1000 pond wil hij met deze challenge ophalen. Dit doel wordt omver geblazen zodra de media-aandacht van over de hele wereld inzoomt op zijn achtertuin in Bedfordshire, Centraal Engeland.

“For all those people who are finding it difficult at the moment: the sun will shine on you again and the clouds will go away” zegt Tom Moore.

Zelfs Prins William en zijn vrouw Kate hebben een donatie gedaan, maar hoeveel is onbekend. Ze hebben een speciale videoboodschap voor de veteraan opgenomen. Tom is absoluut overdonderd door alle aandacht en bedankt zijn prins voor deze fantastische woorden. Toch een momentje wat je niet snel vergeet.

Vind jij het misschien leuk om Tom Moore een kaartje te sturen voor zijn 100ste verjaardag op 30 april? Dan hebben wij het adres voor jou!

Captain Tom Moore, C/O Post Office Limited, 67 Bedford Road, Marston Moretaine, MK 43 OLA, Bedfordshire England.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Algemeen

To Top