Goed Nieuws op Social Meda
foto credit: heroagainstcorona

Algemeen

Zo bedank jij de (super) helden van nu!

Dagelijks trekken een hoop mensen erop uit om andere mensen te helpen. Zet ze nu in het zonnetje, door ze op te geven als superheld bij de facebookpagina heroagainstcorona. Zo bedank jij de helden van nu!

Samenwerking

Dit is wel een hele leuke samenwerking tussen We Are GARCIA, Mutti, Bidfood Nederland & De Witte Brigade. Door hun krachten te bundelen zetten ze verschillende mensen wekelijks in het zonnetje.

Verwennerij

Hoe? Met een heerlijk Italiaans familiediner; voor de deur gemaakt door een echte chef die ook een uitgebreid boodschappen pakket meeneemt. En zó lekker dineren, doe je ook graag in nieuwe kleren. Alle leden van het gezin krijgen tevens een nieuwe outfit!

Even bellen

Doordat wij dit zo’n leuke actie vinden bellen we even met Roel Ten Dam van de Witte Brigade. Hij legt uit hoe ze op het idee zijn gekomen om de helden van nu op deze manier te bedanken.

Roel, wat een ontzettend leuk initiatief!
Leuk he! Het geeft ook echt een goed gevoel om deze mensen te bedanken voor al hun harde werk. Het begon met een oproep voor t-shirts en kauwgom die nodig waren in de zorg. Zo kwamen we in contact met onze eerste winnaar Floor. Garzia doneerde 400 t-shirts, maar wilde Floor ook bedanken voor haar bijzondere inzet. Met een leuke nieuwe outfit en wat lekkere boodschappen van Mutti. Toen werd ik erbij gehaald om de producten te bezorgen vanwege Jeqqo. Een online boodschappenplatform waarvan de boodschappen worden bezorgd door werknemers uit de horeca. Bidfood had nog een geweldige Foodtruck staan en zo werd het uitgebouwd tot een heus familiediner. Live voor je deur, door een echt chef bereidt.

Nomineren

Ken jij iemand die door al zijn harde werk wel extra verwent kan worden? Geef diegene dan snel op als superheld! De actie loopt zolang het nodig is. Bedank de helden van nu met deze leuke actie.

Continue Reading

Nog meer Algemeen

To Top